Monts Art Energy

PINTURA · MÓNS DE COLORS · ART ENERGY

Em trobaràs al perfil d’Instagram: @monts.aura

Montse Fernández - Baró

Autodidacta i inspirada en la vida, el ioga, les emocions, la dansa i la vibració dels colors. El color és el meu instrument per crear i explorar espais,  creant formes inspirades en el joc de forces centrípetes i centrífugues. Forces traduïdes per la vibració del color. 

Formes que s’ inspiren també en la figura humana per explorar la part més etèria o energètica del cos, la cerca de conceptes o memòries de paisatges.

Galeria d'obres

Energia – Flow

Mitjançant els colors exploro la idea d’un nucli energètic que apareix i s’expandeix, produïnt vibracions que expressen la fusió en el moment en què l’energia cobra vida, i com l’unió d’energies poden ser creadores de matèria, forma com a resultat de les seves vibracions.

Energia – Cos

Aqui la inspiració-meditació es centra en preguntes com:
I com es manifesta la vida al cos?
Què és el que ens fa moure ?
 Les emocions?
Com flueix l’energia orgànicament en el cos?

 

Memòries de paisatges

En relació amb els paisatges deixo que els seus records es manifestin; evitant la còpia fotogràfica i deixant que la imaginació de la memòria es manifesti lliure i sense tòpics.

 

Creacions sobtades

La necessitat d’expressar en poc temps, és el moment d’experimentar amb les ceres a l’oli i jugar amb el dit i els colors. Deixant anar sensacions, emocions que de vegades queden atrapades en les barreres internes, en el límits del ser.

Fusió dansa amb pintura

Exposicions