Monts Art Energy

PINTURA · MÓNS DE COLORS · ART ENERGY

Em trobaràs al perfil d’Instagram: @monts.aura

Montse Fernández - Baró

Autodidacta i inspirada en la vida, el ioga, les emocions, la dansa i la vibració dels colors. El color és el meu instrument per crear i explorar espais,  creant formes inspirades en el joc de forces centrípetes i centrífugues. Forces traduïdes per la vibració del color. 

Formes que s’ inspiren també en la figura humana per explorar la part més etèria o energètica del cos, la cerca de conceptes o memòries de paisatges.

Galeria d'obres

Energia – Flow

Mitjançant els colors exploro la idea d’un nucli energètic que apareix i s’expandeix, produïnt vibracions que expressen la fusió en el moment en què l’energia cobra vida, i com l’unió d’energies poden ser creadores de matèria, forma com a resultat de les seves vibracions.

Energia – Cos

Aqui la inspiració-meditació es centra en preguntes com:
I com es manifesta la vida al cos?
Què és el que ens fa moure ?
 Les emocions?
Com flueix l’energia orgànicament en el cos?

 

Memòries de paisatges

En relació amb els paisatges deixo que els seus records es manifestin; evitant la còpia fotogràfica i deixant que la imaginació de la memòria es manifesti lliure i sense tòpics.

 

Creacions sobtades

La necessitat d’expressar en poc temps, és el moment d’experimentar amb les ceres a l’oli i jugar amb el dit i els colors. Deixant anar sensacions, emocions que de vegades queden atrapades en les barreres internes, en el límits del ser.

Fusió dansa amb pintura

Exposicions

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.