Monts

Sentir per naturalesa dels sentits, sense jutjar.
Ser vibració en plena manifestació del que ets, acceptant, reconeixent i estimant l’espai que cohabites amb humilitat.
Mou el teu ser, dansa amb el cor i deixa que els sentits explorin amb intensitat la vibració de la vida.

Montse Fernández Baró

Nascuda a Girona, a mesura de créixer i enfrontar-me a reptes i oportunitats que m’ha aportat la vida he acabat consolidant els meus interessos en la cura del cos.

A partir de l’any 1993 entra la meva determinació i passió constant per investigar sobre com optimitzar la fluïdesa del moviment del cos; endinsant-me en un ampli àmbit d’informació i estudi com: ioga, txikung, dansa, synergy yoga, vies anatòmiques i altres… En busca d’informació, aquesta passió m’ha fet viatjar a llocs com a l‘lndia a
Auroville i Benarés, a Alemania a Berlin i a Anglaterra a Londres…

A partir de l’any 2004 m’he anat formant com a massatgista estudiant diferents tipus de massatges a on a través del tacte puc arribar a entendre altres aspectes del cos.

De petita m’apassionava la creació amb colors, i a través d’ells fer formacions per traduir vibracions acústiques en formes visuals, i la idea de no fer còpies. Cercant d’aquesta manera com representar un flux lliure, motivat per un punt a on comença la creació espontània.

“Desconfia de l’home que mai no ha fracassat ni ha patit; no comparteixis el seu destí, ni lluitis sota la seva bandera.” (Sri Aurobindo)